Upisi u online studij na hrvatskom jeziku

11.09.2013

DOBA Fakultet, Maribor i HZPOU pozivaju na upis u:

On-line studij na hrvatskom jeziku:

Posebnost programa je fleksibilnost, zbog čega je prikladan za sve zaposlene, jer on-line studij omogućava nesmetan studij uz posao, obitelj i hobi. Program se izvodi u kombinaciji hrvatskog i engleskog jezika.

Trendovi su danas nepredvidljivi zato budite korak ispred svih uz vrhunske stručnjake koji su tu zbog Vas i aktualna i konkretna znanja koja možete usvojiti novom programu na hrvatskom jeziku.

Na raspolaganju su vrhunski slovenski stručnjaci i mentori iz Hrvatske, praktičari i uspješni poslovni ljudi. Stečena diploma priznaje se u Europskoj uniji.

Ove godine na DOBA Fakultetu studira 1.100 online studenata. Njihova uspješnost i zadovoljstvo sa studijem na visokoj su razini. Obrazujemo ambiciozne pojedince, koji žele nešto više. Pogledajte video film studentice Dore Angelov iz Zagreba.

Pitate se, zašto DOBA Fakultet?

DOBA Fakultet je najveća on-line škola u jugoistočnoj Europi, Fakultet koji podržava znanje za danas i znanje za sutra. Stoga su i u našoj zemlji ponudili mogućnost jedinstvenog on-line studija na hrvatskom jeziku u dva programa – preddiplomski program Marketing (bachelor) i diplomski program Međunarodno poslovanje (master). S takvim načinom studija već se postiže veliki uspjeh u različitim državama.

Sve informacije se mogu pronaći na internet stranici www.doba.hr ili pošaljite informativnu prijavu kako biste besplatno poštom primili sve informacije o studiju.

U pripremi je preddiplomski program Poslovna administracija na hrvatskom jeziku, pa sve zainteresirane pozivamo da se jave i iskažu svoj interes.

O nama

Hrvatska zajednica pučkih otvorenih učilišta osnovana je 20. svibnja 1954. godine, kao Savez narodnih sveučilišta. U to vrijeme u Hrvatskoj je djelovalo 181 narodno sveučilište, čiji predstavnici su, na savjetovanju u siječnju te godine, istaknuli potrebu osnivanja udruge radi objedinjavanja interesa institucija koje su djelovale u različitim uvjetima.

Kontakti

Hrvatska zajednica pučkih otvorenih učilišta
10 000 Zagreb, Vlaška 65
Tel/fax: +385 1 4553 628; +385 1 4551 614
E-mail: hzpou@hzpou.hr; hznios@zg.htnet.hr